Plany

Mentoring. Moda czy metoda?

Zainteresowanie mentoringiem nie słabnie a wręcz przeciwnie cieszy się on rosnącym zainteresowaniem.

❓ Czy mentoring jest tylko jedną z wielu metod, które zostały „wylansowane”?
❓ Na czym polega jego fenomen ?
❓ Co takiego w nim jest, że stał się modny, że tak wiele się o nim mówi. Jest tylko chwilowym trendem czy metodą rozwojową, nad która warto się pochylić i wdrożyć w organizacji.
❓ Czy każda organizacja jest gotowa na wdrożenie mentoringu?
❓ Jakie czynniki powinna spełnić organizacja, jeśli chce skorzystać z tej metody?
❓ Czy każde wdrożenie kończy się sukcesem?
❓ Jakie są kryteria sukcesu i porażek wdrożeń?

Odpowiedzi na te oraz inne pytania będzie można uzyskać podczas spotkania z Krystyna Błocka-Sowińska Prezesem Międzynarodowe Stowarzyszenie Mentorów które odbędzie się 27 marca 2019 r w godzinach 18.00 – 20.00 w siedzibie Collegium Civitas pl. Defilad 1 piętro XII sala 1222

Jak napisać książkę i nie zwariować – darmowy kurs kreatywności!

Chcesz wreszcie zabrać się do pisania swojej książki, którą odkładasz? Piszesz i nie możesz skończyć? Nie pamiętasz, kiedy ostatnio napisałaś całą stronę książki, z której byłabyś zadowolona? Zainspiruj się i daj sobie zastrzyk kreatywności na wiosnę!

Od 2 marca codziennie przez 7 dni będziesz otrzymywać maile z nagraniami video i zadaniami, które pobudzą Twoje moce twórcze.

Zapisz się tutaj: https://www.subscribepage.com/inspiracja

Obudź pisarską kreatywność i napisz książkę, o jakiej marzysz!
Powodzenia
Edyta Niewińska

Już w kwietniu rusza kolejna edycja Akademii Mentora

Szczegóły – tutaj (plik PDF).

15 grudnia – spotkanie Wigilijne…

Zarezerwujcie sobie ten termin już teraz, by inne ważne terminy nie weszły w paradę. 😉 O godzinie poinformujemy w późniejszym terminie w newsletterze…

20 listopada – Konferencja SUPER M

Z uwagi na fakt, że MSM jest jednym z trzech głównych organizatorów, członkowie Stowarzyszenia mogą nabywać bilety w promocyjnej cenie (kod rabatowy podany był w załączniku newslettera od Krystyny). Jednocześnie prosimy o udostępnianie wydarzenia na swoich profilach, lajkowanie i promowanie konferencji – jest to również duża promocja dla naszego Stowarzyszenia.

19 listopada – spotkanie z Davidem Clutterbuckiem…

W przededniu „wydarzenia roku” czyli KONFERENCJI SUPER M, której głównym gościem będzie właśnie DAVID CLUTTERBUCK, organizujemy kameralne spotkanie z guru światowego mentoringu tylko i wyłącznie dla członków Stowarzyszenia. Miejsce – Collegium Civitas, godzina 19.00.

14 października – rusza II edycja Akademii Mentora

Jeśli macie kogoś chętnego, z Waszą rekomendacją i poleceniem, prośba o pilny kontakt z Adą Połczyńską – z przyczyn losowych zwolniło się miejsce… – i z racji bliskości terminu rozpoczęcia można liczyć na atrakcyjną cenę. Reszta info – u Ady.